Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2017 01:17 - Жабурене с маслиново масло.Повишаване на имунитета.Лекува тромбоза, артрит, парализа, язва на стомаха, гинекологични заболявания, главоболие, зъбобол, бронхит..
Автор: zdravkozdrav Категория: Рецепти   
Прочетен: 1715 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 03.11.2017 02:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Зехтинът ли? Освен че не е много калоричен, той е много полезен. Зехтин се включва в много разкрасителни процедури, в маски за коса и кожа.

  Малцина обаче са запознати с практиката на жабурене със зехтин.  Оказва се, че с нея се лекуват куп заболявания.
  Жабуренето със зехтин е детоксикация на организма, познато още от древната наука Аюрведа. Изследванията показват, че с този метод се елиминират токсичните вещества от организма и се повишава имунитета. Това позволява на тялото само да се справя с болестите, без да се стига до използване на лекарства и съвременна медицина.
  Твърди се, че жабуренето със зехтин лекува тромбоза, артрит, парализа, язва на стомаха, гинекологични заболявания, главоболие, зъбобол и бронхит
спазми, тумори, нервни заболявания, възпаление на мозъка и различни кръвни заболявания.
    Една супена лъжица качествен студено пресован зехтин. Сложете го в устата и го прехвърляйте търпеливо в продължение на 10-15мин. От начало течността е гъста, но постепенно става рядка и накрая вече е побеляла. Именно побеляването е признак, че зехтинът си е свършил работа. След като минат 15 мин. го изплюваш, защото е токсично. И не забравяй да си измиеш зъбите с топла вода и с четка и паста за зъби.
  Най-добре е да жабурите устата със зехтин сутрин. Така проблемите в тялото и организма ще се разрешат скоростно. Процедурата се повтаря два до три пъти на ден. Ако случайно ви се пригади, този симптон ще изчезне след второто или третото жабуркане.
  Задължително условие е да се прави винаги на празен стомах. Жабуренето се повтаря толкова дни, колкото са нужни на организма. Започнете ли да се будите свежи и изпълнени с енергия – значи действа.
  Само след 4 дни жабурене със зехтин ще забравите за острите хронични заболявания. Ако страдате от хронично заболяване, срокът може да се удължи до една година. По време на лечението симптомите могат да се засилят – това означава, че организмът се очиства и процесът на лечение тече.
 За кратко време зъбите стават видимо по-бели, а венците се заздравяват.
   д-р Карачи на Конгреса на Украинското сдружение на онколози и бактериолози
. Този метод се споменава от тибетски лечители.
--------------
        По-традиционните виждания относно лечението със зехтин се свеждат до следните варианти:

1- При проблеми с жлъчката, сутрин на гладно се пие  „коктейл“ от половин чаена чаша топло мляко и 1 с.л. зехтин, а след това завършва с чаша фреш от лимон.
2- При гастрит,  сутрин на гладно се пие по 1с.л. зехтин, след което се хапва една филия хляб.
3- При изгаряне се правят компреси от извлек от бял равнец и зехтин.
4- При екзема ви трябват жълт равнец и зехтин.  Цветовете на равнеца се стриват на прах и се смесват със зехтина. Лековитата смес престоявала 3 седмици на слънце, след което е готова за употреба.

Като цяло зехтинът се счита от мнозина за лечебен заради богатия си на витамини, минерали и мазнини състав.

1-Зехтинът се препоръчва дори от лекарите при употреба в кухнята, защото намалява холестерола и предпазва от болести на сърдечно-съдовата система. 2-Редовната му консумация предпазвала от диабет – втори тип, както и контролирала нивата на инсулин.
3-„Течното злато” в кухнята ще подобри според някои и мозъчната ви дейност, ще ускори метаболизма и ще ви предпази от язва и гастрит на стомаха.
-----------

      Веднага след събуждане: Пиенето на топла вода сутрин е  признато като 100% ефективно за лечение на следните болести:

  Главоболие, болки в тялото, сърдечната система, артрит, ускорен сърдечен ритъм, епилепсия, затлъстяване, бронхит, астма, туберкулоза, менингит, болки в бъбреците, повръщане, гастрит, диария, хемороиди, диабет, запек, всички болести на очите, матката, рак, менструални нарушения, заболявания на ушите, носа и гърлото.

Колко време е необходимо, за да се подпомогне с топла вода лечението на следните заболявания?
1. Гастрит - 10 дни
2. запек - 10 дни
3. Високо кръвно налягане - 30 дни
4. диабет - 30 дни
5. рак - 180 дни

Лечение с топла вода сутрин
1. Веднага след като се събудите сутрин, преди да си измиете зъбите, изпийте 4 чаши по 160 мл  хладка вода.
2. Измийте зъбите и не яжте и  не пийте нищо 45 минути.
3. След 45 минути можете да ядете и пиете нормално.
4. След 15 минути (периода, в който закусвате) не яжте и пийте нищо 2 часа.
5. Тези, които са болни и не могат да пият 4 чаши вода сутрин (докато свикнат) може да започнат да пият колкото могат, а след това постепенно да увеличават количеството докато не достигнат до 4 чаши.
6. Този метод лекува болните, а здравите хора ги тонизира и ги прави жизнени. Лечението с топла вода сутрин няма странични ефекти

   Добре е през целия живот да се пие топла вода сутрин, а не само  когато сме болни. Пийте вода и се поддържайте активни. Има смисъл.
               Тези, които обичат да пият студена вода:
   Хубаво е да пиете студена напитка след хранене, но студената вода ще задържи мазнините, които сте консумирали. Когато се получи реакция с киселината в стомаха, червата ще абсорбират веществата по-бързо, отколкото само твърдата храна. А това може скоро да предизвика рак.
  Затова е най-добре да се пие топла супа, билков чай или топла вода след хранене.
Китайците и японците пият горещ чай по време на хранене, а не студена вода.






Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdravkozdrav
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 60689
Постинги: 27
Коментари: 16
Гласове: 110
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031