Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2018 10:01 - пътнико свиден, пътнико....
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 798 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


              ЛЪЖИТЕ вече не                     помагат, Бойко! Не може да                    лъжеш вечно! Posted on 02.08.2018

Можеш да лъжеш още малко, но не можеш да лъжеш вечно! 
Хората лъжат по различни причини. Борисов лъже по задължение.

imageЗащото цялата му престъпна власт се крепи на лъжи! Лъжлива стабилност, лъжливи финансови резултати, лъжливи успехи! Днес Буда обяви, че в държавният бюджет е реализиран излишък за първото полугодие в размер на над два милиарда лева. И този излишък се дължал на борбата с корупцията и контрабандата.
ПРИПОМНЯМЕ!
До днес в България няма НИТО ЕДИН осъден за корупция по високите етажи на властта. Нещо повече, няма НИТО ЕДНО повдигнато обвинение за корупция. Няма как да са събрани и два лева в бюджета от борба с корупцията, ако няма осъдени, конфискувани имоти и активи на осъдените. Няма как да има събрани пари от борба с контрабандата, след като няма НИТО ЕДИН осъден контрабандист! НИТО ЕДИН!
ИСТИНАТА!
Истината е, че в държавата пари няма. Държавата е източена и ограбена, като БДЖ, Пощите, болниците, общините и всичко друго. Инвестиции няма. Не само няма, а дори и вече излъгалите се да инвестират в държавата на мафията инвеститори бягат масово. КАК ТАКА ИМА ДВА МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК, А ПАРИ ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НЯМА? А? Как така има два милиарда излишък, а пари за болниците няма? Как така има два милиарда излишък, а пари за онкоболните няма? Как така има два милиарда излишък, а парите за земеделците се бавят с месеци? Как така има два милиарда излишък, а от този месец болните с диабет са принудени да доплащат за част от лекарствата си, понеже НЗОК ги е извадила от списъка за реинбурсация, защото пари няма? Как така има два милирда излишък, а събираме левчета за да лекуваме близките и децата си в чужбина, защото държавата няма пари? А? КАК ТАКА ИМА ДВА МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК, А ПЕТ МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В БЕДНОСТ, ОТЧАЯНИЕ И МИЗЕРИЯ?!

image
Лъжите на Борисов стават все по нагли и брутални, но и все по прозрачни. Защото хората не ядат лъжи, не се хранят с лъжи, не плащат сметките си с лъжи и не обличат децата с лъжи. И всеки нормален българин знае и вижда, че отчаянието, мизерията и корупцията стават все по видими. Това са видимите резултати на Буда и бандата му. До болка видими.
И ако някоя дръжка на микрофон се престаши, нека попита Борисов, защо Георги Костов, шефа на митниците не е обелил нито дума от половин година? Защо този титан на мисълта не се е явил да се похвали в нито една „телевизия“ колко милиона са влезли от „борбата с контрабандата“? Ще ви кажем! Между влезли пари от контрабанда и влезли пари от борба с контрабандата има огромна разлика! И ако Борисов говори за милиарди от контрабанда и корупция влезли в джобовете му и в джобовете на Пеевски, Цацаров, Златев и Гергов, то съм склонен да повярвам.
Лъжите са силно оръжие, когато притежаваш медии и манипулираш общественото мнение. Само че лъжите имат едно гадно свойство, рано или късно спират да действат. И какво ще правиш, Бойко тогава? Ще вадиш жандармерията и танковете ли за да ни убеждаваш колко хубаво живеем и как добре ни управляваш? Или ще ни запушваш устите и оковеш във вериги, като Иванчева?
И ще допълним за неразбралите – И тази година България официално е обявена за най-бедната и корумпирана държава в Европа. И на последно място в Европа и 111-то място в света по свобода на словото. И единствените официални и доказани милиарди, за които има документи са 16-те милиарда източено ДДС, което БОЕЦ разкрихме.

И на теб ще ти кажем нещо, Бойко. Лъжите само удължават агонията ти. Можеш да лъжеш още малко, можеш да откраднеш още няколко милиарда, можеш да прокудиш още няколко стотин хиляди българи от домовете им, можеш да поддържаш системата убиец още известно време, но не можеш да лъжеш вечно! И не можеш да смачкаш всички. Твоят край идва, спомни си как гледаше твоят учител Тодое Живков, когато съобщаваха от трибуната, че е пътник. Твоят поглед ще е същият, а българите ще се срамуват, са позволили да бъдат управлявани от мутри и мафиоти. Ще се видим на площадите, Буда, и ще ти припомним всяка лъжа и всяко престъпление. БОЕЦ ще бъдем там. И когато влезеш в затвора и ти конфискуват заграбеното и одраното от гърба на българите, че отчетем колко милиарда излишък ще има в бюджета! Поздрави и Пеевски и Цацаров, ще  бъдете съкилийници.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”
ЕИК 176949776
Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157
Тел.0899-591399
e-mail:gdboec@abv.bg
www.boec-bg.com 

БОЕЦ внесе сигнал до испанската прокуратура и посолството на Кралство Испания в София. Сигнала е по повод скандалните разкрития за „къщата в Барселона“. В сигнала е посочено:

„На 07.07.2018г. в медийното пространство в България бе публикуван видео материал, в който се разкриват данни водещи до основателни съмнения за корупция, пране на пари, данъчни и финансови измами на територията на кралство Испания. От приложените документи могат да се направят обосновани съмнения за извършени тежки корупционни и други престъпления в които са замесени български политици и бизнесмени. Прилагаме линк към видеото.

вижте още: https://www.boec-bg.com/




Тагове:   милиарди,   БОЕЦ,   лъжи,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3662481
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18546
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930