Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2019 14:24 - 2.Плащане по банков път.За З0/няколко кинти по-малко.Билет онлаин гарантира видяната регистрирана цена.
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.09.2019 14:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Плащане по банков път. По време на резервацията, на сайта или по телефона, вие посочвате имена и адрес на платеца (лицето, което ще направи превода). След като завършите резервацията, системата ще генерира резервационен номер и ще Ви напомни, че трябва да извършите банков превод възможно най-скоро. Ще получите и e-mail за потвърждение на резервацията, но на този етап билетът все още няма да е закупен.
   Билетът се издава (купува) едва след плащане на дължимата сума и изпращане на потвърждение за направения банков превод на e-mail.
   Потвърждението може да бъде в електронен вариант, да бъде снимано или сканирано, но при всички случаи информацията в него трябва да е пълна и да се чете ясно. В случай че не изпратите потвърждение за плащането в най-кратък срок, рискувате цената на билета да се покачи, докато сумата се отрази по сметката.

   Изпращането на имейла за потвърждение става максимум до 
48 часа след получаване на плащането. Обикновено то се случва още в деня на издаване на билета, а много често и в рамките на час-два след плащането. В редки случаи може да се наложи попълването на допълнителна авторизационна форма, но това не би трябвало да ви притеснява, тъй като е стандартна процедура за сигурност.
   Този имейл представлява вашият електронен самолетен билет! Не е задължително да го разпечатвате, тъй като електронният билет така или иначе фигурира в системата на авиокомпанията. Можете да го разпечатате за ваше удобство, за да имате детайлите на пътуването си подръка, но не е задължително да го показвате при регистрация за полет или при качване на борда.  
   Имейлът, който ще получите, ще бъде озаглавен "Вашият самолетен билет..." и ще съдържа резервационен номер на полета, както и номер на застраховката, ако сте добавили такава към билета. Той ще съдържа още данни за пътниците в резервацията и данни за полетите – разписание, номера, летища на излитане и кацане, авиокомпании, класи на пътуване, времетраене на полетите, както и пълна информация за включения багаж за всеки пътник (ръчен и регистриран).
   Ако полетът е с авиокомпания, която изисква задължителна онлайн регистрация, този имейл ще съдържа и информация за нея. Бордната картаа не потвърждението за самолетен билет, е документът, който задължително трябва да представите на летището и при качване на борда. 
   Като прикачен файл в имейла ще получите застрахователната полица и общите условия на застраховката, ако сте избрали да закупите такава по време на резервационния процес.
   Съвет: Задължително да разпечатате и носите със себе си файлът "policy.pdf", представляващ вашата застрахователна полица.   

imageПри плащане с банков превод:
  При този вид плащане, първоначално ще получите имейл за потвърждение на резервацията, очакваща плащане. Този имейл 
все още не е потвърждение за издаден електронен самолетен билет. Той ще съдържа данни за банковите ни сметки и крайният срок, в който трябва да заплатите резервацията. 
   Ако пътуването ви е с нискотарифна авиокомпания, направете плащането незабавно, тъй като съществува риск от покачване на цената.
След плащане, веднага изпратете платежно нареждане на имейл  Ако всичко е наред, издават самолетния билет и го изпращат на електронната ви поща. Имейлът, който ще получите, ще изглежда по същия начин, като този, изпращан при плащане с карта, описан по-горе, и ще бъде вашият електронен самолетен билет.  

Какво да направите, ако не откривате самолетния билет в пощата си?

  • Уверете се, че електронната ви поща не е претоварена
  • Уверете се, че по време на резервацията сте въвели имейл адреса си правилно
  • Проверете в папка СПАМ или Junk на вашата пощенска кутия. Възможно е имейл доставчикът ви да е разпознал нашето писмо като спам. 



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1939103
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031