Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2017 22:05 - Омаскаряване Сърцето на САЩ.Обективна история.ДемоНкратични Реформи.ИДИЛ-изацията на ЗЕЛЕна Карта.Терорист С.Саипов,живущ в САЩ.Баба Хилъри срещу дедо Трамп
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 820 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.11.2017 22:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В САЩ историята е обективен отчет за събитията и инструмент за укрепване желания. Обективизмът в рушене паметници на Хр.Колумб за геноцида над туземците и Дж.Вашингтон за черно-робовладелство над деди на Обама не изкривява историята.
  Обективно, макар и неучтиво, звучи апела на президент Трамп - да се стопират ДемоНкратичните издевателства, подклаждани в Партията на баба Хилъри, спрямо видни исторически личности, защитници или членове на статуквото в богатия Юг на САЩ, принуден да се конфронтира с настъпващите от Север, орди на демонкратичните парвенюта и техните наети мераклии за плячкосване и рушене статуквото на богатия Юг.
   В САЩ историята трябна да продължава да е обективен отчет за събитията, а не инструмент за укрепване на режима на отделни партгенозета от ЩАБА на баба Хилъри. Като разрушиха съседските режими - където и каквото можаха, ето че дойде ред да рушат собствения си дом и история.
  Справо на днешната ДемоНкратична Революция или по скоро от историческа гледна точка - не, но факт е, че паметниците в САЩ на Дж.Вашингтон, последваха съдбата на паметниците на Колумб - погазени, потъпкани, оплескани с варварска боя - къде черна, другаде синя, кафява или червена...
  Отварянето на Фронтове на Омразата се превърна в Патент на Ново-ДемоНкратите по Света и у нас. Но и в Обективния САЩ.
  Един нов фронт на Омразата, стартиран с Обучение и Възпитание на мюсюлмански сили, предвождани от Осама, днес се връща като Бумеранг на Разплата, след забравения Бумеранг от 11 септември 11-та година...
  Защото измислицата на ДП със Зелените карти, бурно прокламирана и защитавана от ДемоНкратите, позволява на незнайни, но активни членове на ИДИЛ да влязат в свободната отвъд-океанска територия и да я омаскарят.

„От днес започвам процедура на прекратяване на Програмата за разнообразяване на имигрантския поток. Ще помоля Конгреса незабавно да започне работа, за да се отървем от тази програма и лотарията”, заяви Трамп.
 "Терористът е дошъл в нашата страна по т.нар. програма за разнообразяване на имигрантския поток, творение на Чък Шумър. Аз искам система, базирана на заслуги. Стига вече лотарии на демократите. Трябва да станем много по твърди (и умни)".
image
--




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1946703
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6567
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930