Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2017 13:50 - ВСИ СВЕТИ ВЪЗРАСТИ.Dental Align Systems: InvisAlign - Нова система за изправяне на зъби, чрез Прозрачни и удобни Шини (Аligner, Алайнери, Элайнеры). Отзиви
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1410 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.06.2017 14:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Oртодонтска техника. Следващото ниво след познатите шини и брекети са т.н. Dental Align Systems. Един от водещите световни фирми е американската Invisalign® Technology. Тя предлага серия от прозрачни и удобни шини - алайнери / aligner изготвени от безопасен термопластичен материал, чиято форма е компютърно определена и която генерира микро движения на зъба в желана посока.
zabolekarvarna.eu/prozrachni-shini-invisalign-varna.html
image
= Има различни начини, които могат да коригират позицията на зъбите, но никой от тях не осигурява ниво на комфорт, удобство и общо самочувствие както алайнерите.
dentalart-bg.net/bg/
imageПрозрачните шини са съвременна алтернатива на неестетичните брекети – ново поколение незабележими, снемаеми алайнери, изработени от безопасен термопластичен материал, които носите върху зъбите си за много по-кратък период от време (стандартно 3-6 месеца). Те неусетно подравняват зъбите Ви, генерирайки микродвижения на зъбите към желаната позиция. Резултатът: перфектно подредени зъби без следа от дискомфорт.
www.dentaprime-city.com/prozrachni-alaineri/ image                              Резултати след 9 седмици лечение= Център по имплантология и естетична стоматология Медикъл Дент
www.medicaldent.bg/bg/blog/kazhi-na-vsichki-zashto-imash-tolkova-hubavi-i-podredeni-zabi

= Отзиви за Invisalign: www.bg-mamma.com/index.php
Medical Dent   Д-р Атанасова: Темата, която сте подхванали е много интересна. Invisalign е система за изправяне на зъбите, която е позната от повече от 10 години в САЩ. В България – от около 3. Състои се от индивидуални серии пластмасови шини, които  постепенно преместват зъбите. Могат да са различен брой, в зависимост от деформацията, но крайният резултат винаги е чудесен, а най-хубавото е, че е напълно предвидим.
  Системата работи чрез CAD-CAM компютърна технология. На базата на отпечатъци и снимки на пациента се прави филм, на който се вижда бъдещият резултат, а след това на базата на филма се произвеждат и шините. Лицензът е на Align Technology, USA и шините се правят само там.
  Шините се сменят на всеки 2 седмици. Добре е това да се прави от специалист – може да не е всеки път, но има специфични неща в лечението, които той трябва да следи.

=
  Элайнер (элайнеры)
- это съёмный ортодонтический аппарат, представляющий собой специальные капы на зубы из поликарбоната. Элайнеры используются для коррекции положения зубов у людей в стоматологических, ортодонтических, терапевтических и других отделениях больниц, клиник при стационарном обслуживании. Впервые элайнеры были изобретены американской компанией Align Technology в 1998 году. ru.wikipedia.org/wiki/
= Исправление прикуса с помощью кап для зубов - самый удобный и незаметный способ коррекции прикуса.
tvoibreketi.ru/alternativy/kapa-dlya-zubov.html#h2_1
= Каппы Invisalign -
Многие годы дефекты прикуса исправлялись надежным, хотя и не очень удобным способом – ношением брекетов. Каппы  Invisalign – новое слово в методике исправления неправильного прикуса и получения красивой, уверенной улыбки. Эта технология стремительно набирает популярность так и в России: благодаря своему удобству, надежности и безопасности.
 dantistoff.ru/service/ispravlenie-prikusa/kappi-invisalign/



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1938762
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031