Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2016 21:54 - ПУТИН.Руска кръв и руска сила избавиха от 500-годишен ВОНЯЩ ТУРСКИ БАРДАК, братски български народ.ЗА ДА ИМА МИР, ТУРКОИДНИТЕ СОРОСОИДИ - В ДИАРБЕКИР И ЕРДОГАН
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1846 Коментари: 2 Гласове:
15

Последна промяна: 04.07.2016 02:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Освободителите ни са родили Третата Българска държава, след 500 годишен турски тормоз и позор, 500 годишен турски бой и секс, 500 годишен турски черен мир на заточените в Диарбекир и геноцид за опълченците-дисиденти у нас. Здрасти-здраствуйте, братушки!
 
Кат Русия няма Втора - тъй могъща на света! Тя е нашата опора, тя е нашата Освободителка. Хвала вам, родители на Съвременна България!
image
Руска кръв и руска сила избавиха от 500-годишен ТУРСКИ БАРДАК, братски български народ. ТАМ 20 МЛН.КЮРДИ СИ ОСТАНАХА ПОД ТУРСКО ИГО.
   Третата българска държава е термин в историческата наука, с който се отбелязва третия етап на възстановяване на българската държавност. Започва на 3 март1878 г., когато, се подписва Санстефанския мирен договор между Руската империя и Османската империя, който слага край на Руско-турската война. Според една от разпоредбите на мирния договор се съдава българска държава, чиято територията обхваща населените с българи земи от Черно море до Охридското езеро и от Дунав до Егейско море, без Нишко и Северна Добруджа до устието на Дунав, които Александър II дава съответно на Сърбия и на Румъния, за приноса им в Руско-турската освободителна война за България.  
Мисията ни е славянски мир
 
      
Притеснени от значителното руско влияние на Балканите, Великите сили провеждат
Берлинския конгрес и ОРЯЗВАТ съществено ТЕРИТОРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ от Санстефанския мирен договор.Така Великите сили започват да провеждат гнусоната си политика срещу България! image
...гнусотата еврогейска! kuschel.blog.bg/drugi/2016/07/03/dnevnite-vylci-idvat.1462216#last_comment
Великите сили и тогава започват да провеждат гнусотата...Направените териториални промени обособяват Мизия и Софийското поле във васалното на Османската империяКняжество България.
  В рамките на империята остава автономната област
Източна Румелия с административен център Пловдив, която практически съвпада по територия с днешна Южна България. Македония, Одринска и Беломорска Тракия също остават в територията на Османската империя. Поморавието остава в границите на Сърбия, а Северна Добруджа е предадена на Румъния от Руската империя. На 6 септември1885 г. в Пловдив е обявено Съединението на Източна Румелия с Княжество България. На 22 септември1908 г. България обявява юридическата си независимост от Османската империя.


    Мотористи отиват да запалят свещи в храм и да кажат няколко думи за славянството!
Спрете се, бе - ТУРКОИДИ-СОРОСОИДИ! Обиколили сме цяла Европа и никъде не са ни спирали да влезем в църква.

  Спрете се, бе - ТУРКОИДИ-СОРОСОИДИ!

...Щяха б
ратушките-освободители, тоест техните наследници, да си запалят свещите, да си кажат непринудено речта, да си поогледаме моторите и да си тръгнат на евро-тура по живо, по здраво...
  Но...На другия полюс БЯХА чувствата на противниците на ПРАВОСЛАВНИЯ МИР. Завардили подстъпите на храма носещ името на руския княз Александър Първи - Невский, не допускаха свободното движение във входа, разявавайки знайни и незнайни флагове от Украйна, Грузия, Швеция, Тебтония, Нубия, Инджовия, Геновия...

 О.К. Обновен турски Бардак със стари комсомолки, с и без турски фамилини имена, но вече в Инджовия и Геновия! О-о-о-п К-е-е-й-лепир...
image
КАК ГУЩЕРЪТ ЗАРАБОТВАШЕ ГУЩЕР-ГРАНТОВЕТЕ СИ, против СИМПАТИЗАНТИТЕ НА МИРНИТЕ ТУРИСТИ, пристигнали от Русия - страната Освободител на България, след 500 годишен турски тормоз и позор, 500 годишен турски бой и секс, 500 годишен турски черен мир на заточените в Диарбекир и геноцид за десидентите у нас. Здрасти-здраствуйте, братушки!



Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. latestnews - Моите поздравления за фактолог...
04.07.2016 16:46
Моите поздравления за фактологически правдивата и изпълнена с коректния патос, тема и благодарности за нея, ще я ползвам в групата ми Славянско обединение, Slavic union на Фейсбук, от 25 год изследвам историческите факти. Истината е, че Руско-турската Освободителна война, спряла пълната ни асимилация и етническия ни геноцид и колонизация, бе една грандиозна Славянско освободителна война. Освобождението, само определението ни са факт, благодарение на панславистите-доброволци, записали се доброволци в руските по-големи градове, наслушали се на зверствата и страданията за българския етнос в пределите на Османо-британската колония. Четете напр статиите на независимия американски журналист Макгахан, който е писал и потвърдил, че войната не е имала ама абсолютно нищо общо с никакви "императорски" амбиции от страна на Русия, те са постдемократическа модерна измислица, финансирана от западни и южни интереси днес и обслужваща тесногръди партийни интереси, и обърнете внимание, че не всички, пишещи на български и плюещи историческите факти на България са етнически българи!
цитирай
2. sosa - Бравосссс за статията
04.07.2016 19:37
Добра статия. Овреме. Защото братята руси ако не бяха тук си беше турско.Потвърждават го турските имена под път и над път. Просто не е имало ДЪРЖАВА. Не че и сега я има. Руснаците са идвали да воюват тук могат и пак да дойдат.Срещу турците соросоидите ДПС и друга подобна сволоч.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1951553
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6572
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930