Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2015 21:35 - Робъртс: Търпението на Путин спасява света от ядрена война...Европа не може да оцелее...смята Пол Крейг Робъртс, бивш съветник на САЩ-президента Роналд Рейгън
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1192 Коментари: 3 Гласове:
15

Последна промяна: 20.01.2015 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Робъртс: Представете си какви последствия би имало, ако Путин реши да отговори на многобройните провокации срещу Русия и срещу себе си.
                        
Това би могло да унищожи НАТО.
   Достатъчно би било, да бъде обявено, че след като НАТО е обявил икономическа война срещу Русия, страната няма да продава повече енергия за членове на съюза.
                  Ако това се случи, Алиансът ще се разпадне.
    Европа не може да оцелее без руските енергийни доставки. Върховенството на Вашингтон ще приключи.
    Путин разбира, че наглите нео-консерватори биха искали да натиснат ядрения бутон", каза експертът, като добави, че маниерът на Путин да не бъде провокативен и търпението му "спасяват света от ядрена война."
    Европа не може да оцелее без руските енергийни доставки.
    Благодарение на търпението на Владимир Путин по отношение на многобройните провокации на Запада срещу Русия, светът сега не е в "ядрена война".
                                                            Пол Крейг Робъртс,
    бивш съветник на президента на САЩ Роналд Рейгън




Гласувай:
16



1. stefbelchev - ...експертът Робъртс добави, че маниерът на Путин да не бъде провокативен и търпението му "спасяват света от ядрена война.
20.01.2015 21:40
Путин разбира, че наглите нео-консерватори биха искали да натиснат ядрения бутон", каза експертът, като добави, че маниерът на Путин да не бъде провокативен и търпението му "спасяват света от ядрена война."
цитирай
2. stefbelchev - Умнико смотан, акъла да ти имам!!! Не бих в този сайт творял и чел такива умни глупаци като теб?
21.01.2015 01:09
Йелев написа:
В главата ти има мозък колкото таблетка от витамин С. Много ясно,че ще ги купят, защото им излизат евтино. Ползват и хвърлят. Ясно.....или с тая тавлетка...

==
Йелев, мисирска мъдрост! Лакей овъртян от вакса, основателно неграмотен...Да можех акъла ти да имам!!! Не бих в този сайт творял и чел такива умни глупаци като теб?
Е, аз не чета йелев! Стига ми да го нашибам с камшик от слова и осмивам чрез неговия стил на изразяване.
Аман и Баста, от смрадливи овъртяни копои на враждебни настроения в моите демократични дисидентски пространства?!?
Дисидент е човек, който активно възразява или се противопоставя на общоприетото или налагано мислене, доктрина, политика, институция и власт или конвенционална социална структура особено при диктаторски и тоталитарни режими.
цитирай
3. stefbelchev - Точно това и аз ти казвам Йелев, на нали си си прост, тоест - ограничен, не вразумяваш иносказателното послание.
21.01.2015 01:10
Иносказателното послание Йелев е предназначено за малко тъпи човеци. Но Говедо, говедо, говедо...не Йелев, а зелено-пасящо говедо! Познавателният ти мозък е досущ юелено гюлле в главата ти! Не само недостатъчно логически осмисля иносказаната човешка реч, предназначена за определено ниво човеци...Но и никак...Бе знам ли те, може и да си магарешка глава...Инатлъкът не се подразбира, той извира в твоето неморално поведение...Трябва ли Ми вместо словесния камшик, да вадя климията от моята каруца, в която си се впрегнал сам като добиче инатливо...Или с остена дълъг да ти помилвам кокалестата говежда глава, в която гюллета и камъни има, вместо човешки мозък. Като моят, пък бил той и колкото таблетка витамин С...Напълно достатъчно за да те нашиба, когато като говедо, не се осъзнаваш що е туй иносказателна реч или що е туй Дисидент или Спазвай Правилата за движение по пътищата и не навлизай в Насрещното движение срещу същества с мозък, голям, колкото е таблетката на Витамин С...
Йелев написа:
Ами нямаш го. Нали това ти казвам!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1946067
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6566
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930