Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2014 06:50 - Привлекателната мъдра Еволюция напомня на Грозната смъртоносна Революция: ПОСЛЕДНИТЕ КРОКОДИЛИ СА МАСКАРИ...Проф. Станилов: Всички се занимават с мръсно бельо
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 650 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.01.2014 07:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
...Революцията или Еволюцията напомнят: Първите паднаха в кърви! Последните ще станат Първи...
1. Дали ще се мине през разните и разнообразни всички прокурорски процедури докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...
   Някога, осмивани, подигравани и отхвърлени в КП, като червени боклуци-некадърници, последните БеКаПейци създадоха и станаха Първи седесари и управници на България...
2. Дали след това ще се мине през разните и разнообразни всички съдебни процедури докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...
    Впоследствие, Седесарите бяха първи, но дойде време - Паднаха...разбити от тогавашните Последни - НДСВ...
3. Дали след това ще се мине през разните и разнообразни всички апелативни  процедури докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...
    Преди няколко месеца Първите Гербисти станаха малцинство в НС...
4. Дали след това ще се мине през разните и разнообразни всички апелативни международни  процедури и то докрай, е един продължителен акт с много неизвестности, породени от много и различни обстоятелства...

...Революцията или Еволюцията напомнят: Първите паднаха в кърви! Последните ще станат Първи...
   Всеки днешен политик - оплют, наакан и низвергнат от Настоящите политици от Говеждата журналистика, утре в бъдещето, е Героят на Държавността - измит, изчистен, парфюмиран от същата Говежда журналистика и Новия Прокурор.
             ...         ...            ...         ...        ...
  
Всички са маскари!
   Спрял съм държавния влак.
   Движа си само приватизирания локомотив.
   Безсмислено е да коментирам политическия кръговрат и героизъм.
   Не искам да съм едно Говедо на Голямото Говедо в неговото стадо.


=====================================
 Проф.Станислав Станилов: Всички се занимават с мръсно бельо

За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. От това, което се прави в момента, няма никаква полза. Така депутатът от „Атака“ проф. Станислав Станилов коментира скандала във Варна, предизвикан от лидера на партията Волен Сидеров и негови колеги депутати.

С уточнението, че не е присъствал на случилото се, Станилов заяви още, че атаката е всеобща, изключително агресивна, рязка и субективна.

Депутатът посочи три причини за това.
   „Първата е геополитическа – това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света.
   Втората е политическа – "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България.
   Третата причина е икономическа – тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата и фотоволтаичните електростанции, което е на стойност 200 млн. долара”, обясни той пред БНР.

   Последното според Станилов енергийната мафия никога няма да прости на Волен Сидеров и "Атака" и ще използва всеки инцидент като този на летището, какъвто и да е той.

Никой не анализира какво прави "Атака" в НС, какви предложения прави, как работи по законите, каква е нейната програма и какво предлага на избирателите – с това абсолютно никой не се занимава, всички се занимават с мръсно бельо, възмути се депутатът.

Според него случилото се във Варна е „някакъв скандал, а скандали стават постоянно”.
   “На всеки му се случва да се скара с някого в автобуса, в тролея, в самолета. И аз съм се карал с германската полиция навремето”, даде пример Станилов.

   “Разбира се, че е дребен скандал. Френският дипломат бит ли е, какво му е? Казано му е нещо. И аз съм се карал с дипломати”, коментира още той.

На въпрос, дали ако бъде снет имунитетът на Волен Сидеров, „Атака“, ще продължи да крепи кворума в парламента, Станилов отговори, че свалянето на имунитета няма никаква връзка с политиката на партията. Той добави, че депутатите от „Атака“ ще продължават да ходят на работа.

Народният представител отправи критика към главния прокурор Сотир Цацаров:  
   „Чух думите на главния прокурор и се удивих на това, че той предварително, преди да е завършило следствието, почти хвърля обвинения. Още не са разпитани всички, не е доказано, няма заключение, а той вече произнася кажи-речи обвинение, което според мен не е съвсем законно“.

Станилов беше категоричен, че лицето на национализма в България се намира в програмата на "Атака", а „всички тези изпълнения” са част от всеобщата атака срещу партията за нейното унищожаване.

По публикацията работи:  Веселина Йорданова





Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1946344
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6566
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930