Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2012 00:47 - БОЙКО.БОРИСОВ .БОБИ.МИХАЙЛОВ & .БФC...ДOKOГA HA НАШИТЕ МАГИСТРАЛИ ЩЕ НИ ВРЪХЛИТАТ УБИЙСТВЕНО ПИЯНИТЕ ВИ ФУТБОЛИСТИ...НИКИ...ПРЕДИ ДЕМБЛЕ???
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3997 Коментари: 10 Гласове:
15

Последна промяна: 19.05.2012 07:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Петъчното ранно утро на 18 май оцвети в кърваво-червено една от любимите магистрали на премиера Бойко Борисов. Поредна убийствена автомобилна катастрофа, възникнала на автомагистрала Тракия, в района на Църна маца. На път за входа към София няколко леки, средни и тежки МПС се нанизват верижно като сандвич едно в друго. Шок за близките на убития на място един водач и тежки, средни и леки контузии на останалите участници...Неизвестно обаче останало състоянието на намиралия се в лъскавия някога ровър-лимузин неизвестен  участник... Неизвестен, защото при пристигането на КАТ,  участникът е бил напуснал убийственото местопроизшествие. Слухът подсказвал името Михайлов - Ники или Борислав?
  Странното и шокиращото е, че в един момент от деня, първо от КАТ отрекоха свидетелски показания, че отклонилият се и избягал е Ники Михайлов. 
  Скандалното БФС на Бойби Михайлов в същи дух,но подтвърди, че обезобразеното возило е на отсъстващия от България неин собственик...Но в нея уж не е бил неговият син Николай Михайлов, бившия футболист на Левски, понастоящем вратар на холандския Твенте и български национал. Нито президента Михайлов... А някой, който 80% само странно приличал на единия от двамата!!!
 В края на деня, което не може да се скрие, излиза наяве... (Така както не можеше да се скрият и други подобни герои от ежедневната истина за участието им като главни или косвени убийци в автопроизшествия, замесени с имената на Кирил Маричков, Калоянчев...та дори и бивш НДСВ И.Д. Председател на Народното събрание.)
  Така в края на деня новината най-после бе потвърдена от личния пиар на футболиста Калин Георгиев:
...Било около 5.30 часа. Първо се блъснали две коли. Шофьорът на едната загинал на място. В другата били баща и син-тежко пострадал бащата, който е бил на задната седалка. Върху двете коли връхлетели други автомобили, сред които и джипът на шефа на БФС Борислав Михайлов, в който се возел синът му Николай. Ранените и пострадалите са откарани в “Пирогов” със счупени крака, ръце, ребра, рани по лицата и болки в гърдите.
Скандалното в това ПТП е това, че Ники Михайлов е напуснал местопроизшестгвието в което има загинал човек от катастрофа в която волю или неволю е участвал. Дали е бил виновен, дали е бил пиян, дали е съзнавал за случилото се, дали се е страхувал от хипотетична вина. Но факт е, че е участвал в катастрофата, возилото му е обезобразено до неузнаваемост, номерата са му изчезнали, а той е избегнал срещата с КАТ и началното разследване.
От тук нататък,  негоненият беглец влиза в контингента на...











Гласувай:
15



1. анонимен - opit da se pokrie izdunkata
19.05.2012 00:58
Poredniqt jalak opit da se pokrie izdunkata na tatinoto sin4e aman ot keleshi
цитирай
2. анонимен - Щом като се крие
19.05.2012 01:13
Щом като се крие информация,значи има нещо гнило.Всички знаем за бурния живот,който живее г-н Михайлов -младши.Остават съмнения за състоянието му по време на катастрофата/разбирай нетрезвен,омаломощен. Чакаме МВР за достоверна информация.
цитирай
3. анонимен - Оп-пааа-Лъжите на БФС нямат край и са вредни като самите пияни футболисти
19.05.2012 01:56
БФС отрекоха пред „24 часа” появилата се информация в БНТ, че вратарят на националния отбор Николай Михайлов е катастрофирал-заявиха, че футболистът е в София и се възстановява след сезона в Холандия, но не е бил на мястото на инцидента.
Оп-пааа.
цитирай
4. podvodni - Плюсът на разбитите пътища. няма ...
19.05.2012 03:02
Плюсът на разбитите пътища . няма жертви. Един човешки живот струва пъти повече от магистралите на предателя Борисов.
цитирай
5. kodinef - сутринта на базата бил видимо в нетрезво състояние, твърди телевизия "О Глобо".
19.05.2012 04:16
В събота Фламенго има мач с Ресифе. Роналдиньо пристигнал в 9,30 сутринта на базата и бил видимо в нетрезво състояние, твърди телевизия "О Глобо".
цитирай
6. анонимен - Колко ли пиян и нашмъркан е бил, че си е плюл на петите
19.05.2012 14:41
Колко ли пиян и нашмъркан е бил, че си е плюл на петите яко дим, а после си е пратир личния глашатай да разкрие истината. Дали наистина не е карал той? След гаврата с народа по случая Ставийски не вярвам на нито една дума на медия или говорител и за всичко смятам, че са виновни политиците... даже и за озоновата дупка.
цитирай
7. avekuku - Все ние сме овцете, бил там, не бил там !!!
19.05.2012 14:48
Айде, стига с тези глупости....само лъжат и мажат!!! Все ние сме овцете, ...бил там , не бил там !!! Аман..от такива управници дето замазват положението ....и все хората сме "недоразбрали и недовидяли"
цитирай
8. анонимен - menteta 1
20.05.2012 02:52
Според една от версиите Михайлов се е возел на задната седалка на тъмносивия Роувър, който според "Стандарт" се води лизингов и се ползва от БФС. Колата се е движела с над 150 км/ч, а Михайлов се прибирал от дискотека в Пловдив, където до 4 сутринта му пяла на уше Преслава
Другата версия е, че вероятно пиян, вратарят е подкарал регистрирания на името на баща си Борислав Михайлов джип и заедно с личния си гард потеглил към София. Уплашен от евентуален скандал, той уговорил човека до себе си да поеме отговорност и изчезнал от местопроизшествието.
До късно следобяд в петък самият Михайлов не искаше да признае, че и той е бил в катастрофиралата кола. Веднага след удара от возилото били свалени регистрационните табели.
От БФС също отричаха участието на футболиста.
цитирай
9. tatar - Четвъртият и петият пръст на ръката му са пострадали на магистрала "Тракия", с шевове е
20.05.2012 13:46
Николай Михайлов отпада от състава за контролите с Холандия и Турция.Това твърди вестник "Труд". Синът на Борислав Михайлов е с контузия в лявата ръка, получена при катастрофата на магистрала "Тракия" в петък сутринта.
цитирай
10. анонимен - Niki Fantomas-още една роля за малкия нежен плешивец
22.05.2012 02:53
още една роля - тази на Фантомас от...катастрофата, в която влезе Николай Михайлов. И вкара половината държава, включително КАТ в чуденето бил ли е той в една от колите, участвали в голямата верижна катастрофа на входа на София в петък, при която загина един човек а много бяха ранени. Още в ранни зори БНТ обяви, че вратарят се е возил в Рейндж Роувър, собственост на Българския футболен съюз. От съюза признаха, но само за лизинга на колата. И настана дълбоко колебание, като дори служителите на КАТ по коридорите се питаха един друг „Добре бе, там ли е бил последно?". В същото време обаче от частна клиника потвърдиха информацията, че Ники Михайлов е пристигнал в петък сутринта с наранена ръка. Частният му PR измънка неопределено, че младши бил жив и здрав. Междувременно стана ясно, че предната нощ Михайлов е бил на участие на Преслава в пловдивска дискотека (Пловдив явно неусетно се е утвърдил като лайфстайл и футболна столица на държавата). В цялата колебливост на ситуацията, неминуемо изниква deja vu-то на опитите известни българи да се измъкнат от участията си в ПТП. И ако приемем, че Ники Михайлов просто е бил невинен пътник в БФС джипа, със страшна сила изниква въпросът защо е цялото шикалкавене, увъртане, полуотричане или полупотвърждаване. И каква е ползата от него.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1952260
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6573
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930