Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2012 21:15 - ДЕСЕТТЕ ТОП-НУДИСТКИ ПЛАЖА ПО СВЕТА И У НАС ЗА 2011 ГОДИНА
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4921 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 27.03.2012 21:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Anse de Gouverneur, остров Сейнт Бартс (Свети Вартоломей)
Тук се сбъдват всичките ви карибски мечти. Горещи плажове с великолепен пясък, кристално чиста вода, палми, полуголи момичета, които спират дъха.  На всички плажове на френския карибски остров Сейнт Бартс е разрешено ходенето без горнище. Анс дьо Гуверньор обаче е най-девственият плаж от всички на острова.
2. South Beach, Маями (САЩ) „Да гледаш и да се показваш“ – това е девизът на най-прочутия плаж в щата Флорида. Тук могат да се срещнат не само простосмъртни, но и холивудски звезди.   Гледката на голи хора, излегнали се по пясъците на прави впечатление на нико
3. Paradise Beach, остров Миконос (Гърция) Миниатюрният гръцки остров е и едно от най-добрите места за организиране на нощни партита в Егейско море. На Парадайс бийч или Райския плаж на остров Миконос купонът продължава 24 часа. Таверни, кръчми, барове, а през деня топлес рай. Определено добра оферта.
4. Plage de Pampelonne и Nikki Beach, Сен Тропе (Франция) Тук е създадено специално място за нудисти. Най-известният френски курорт Сен Тропе всъщност е малко пристанище на Френската Ривиера, но през 50-те и 60-те години на миналия век печели огромна популярност, благодарение на факта, че става любимо място на хора на изкуството, като Пабло Пикасо и Брид.
5. Black’s Beach, Сан Диего (САЩ) Пуританска Америка? Как ли пък не! На плажа Black’s Beach в Сан Диего се събират много полуголи хора, макар официално това да е забранено. Известен със стръмните си скали Black"s Beach е един от най-популярните плажове за сърфиране и ветроходни спортове в Сан Диего.
6. Copacabana Beach, Рио де Жанейро (Бразилия)Копакабана е най-известният бразилски плаж – 4 км плажна ивица, изпълнена с най-горещите тела в света. Най-култовото място, в което можете да отседнете е Копакабана Палас, който е открит през 1923 г. и е първият луксозен хотел в Южна Америка. Слънце, самба, горещ плаж и красиви момичета. 
7. Las Salinas, остров Ибиса (Испания) Ибиса е най-крайният от Балеарските острови. На посочения плаж момичетата могат да почувстват върху кожата си морската сол, тъй като недалеч се намират солници.
8. Clifton Beach,
Кейптаун (ЮАР)Истински „Нос гола надежда“.  Клифтън бийч, Кемпс бей и Ландудно бийч са сред най-популярните плажове в Кейптаун. От „Форбс“ обаче препоръчват Клифтън бийч, ако решите да се отдадете на топлес плажуване. Плажът е изпълнен със закрити заливчета, които да ви пазят от силните нетрове и лъчи.
9. Аруба - карибския рай  (Венецуела) В северната част на островa си дават среща не само слънцето и водата, но и почитателите на топлеса. Повече инфо може да прочетете на cluborient.com
10. Manly Beach, Сидни (Австралия) На другия край на планетата също е горещо. Редом със загорелите от слънцето сърфисти се разхождат свободно и полуголи красавици.


По българското
Черноморие има много нудистки плажове. Най-известните сред тях са
Иракли между Обзор и нос Емине,
Кара дере край Бяла,
Камчийски пясъци край Шкорпиловци,
къмпингите „Каваци“ и „Смокиня“ край Созопол,
Юг край Китен, „Веселие”, Нестинарка”,
плажа на Аркутино край р. Ропотамо в близост до Приморско,
плажовете във Варна — „Златни пясъци”, след Яхтеното пристанище.
По северното 
Черноморие нудистки плажове има 
край Тюленово,
Крапец и Дуран




Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1951701
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6572
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930